Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului eminul



Rata cu suc de rosii si lamaie

Rata se transeaza, dupa care se curata. Ceapa tocata se caleste cateva minute, apoi se adauga...

Retete-culinare » Retete cu carne de gasca si rata

0 comentarii
trimisa de eminul

Papricas din carne de porc

Ceapa tocata se caleste in ulei, apoi se adauga boia si imediat carnea taiat cubulete si se...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de eminul

Tocana de vitel

Ceapa tocata se caleste in ulei, apoi se adauga carnea taiata in cubulete si se amesteca un pic,...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de eminul

Orez cu branza si suc de rosii

Orezul se fierbe in 3 cani de apa la foc mic, pana se inmoaie si se umfla. Intr-o cratita mai...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de carne de vitel

Ceapa tocata se caleste cateva minute, dupa care se adauga boia si carnea taiata cubulete,...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de ardei cu rosii

Ardeii se feliaza, apoi se prajesc in ulei cateva minute. Se aduga ouale batute si sarea. Se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de conopida

Legumele se dau pe razatoare impreuna cu ceapa apoi se pun la fiert pina se inmoaie bine dupa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Supa crema de spanac

Se curata spancul si se spala, apoi se pune la fiert. Dupa ce a fiert cateva minute, se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de spanac

Se curata si se spala spanacul, apoi se pune la fiert impreuna cu ceapa tocata. Se lasa sa la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de varza

Zarzavatul impreuna cu ceapa se curata apoi se rad si se pun la fiert 30min. Dupa ce au fiert se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de ardei

Se moaie feliile de paine in lapte, apoi se storc si se freaca la foc pana se obtine o pasta....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Ardei umpluti cu telemea

Se curata ardeii de seminte side cotoare. Brinza de vaca se amesteca cu telemea rasa apois e...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eminul

Ardei umpluti

Ardeii se curata de cotoare si de samburi. Orezul se spala si se lasa la scurs. Ceapa tocata se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Bame cu suc de rosii

Bamele se curata, apoi se spala. Ceapa tocata se caleste in ulei incins, apoi se adauga bamele...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de conopida cu maioneza

Conopida se spala, se rupe bucatele si se pune la fiert cateva minute, dupa care se scurge de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci cu smantana si maioneza

Ciupercile se curata, apoi se taie felii si se pun la fiert timp de 30 minute in apa fiarta cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de ciuperci

Ceapa tocata se caleste in unt topit, dupa care se adauga ciupercile curatate si taiate felii....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Pui cu legume

Legumele se curata, apoi se taie cubulete si se pun la fiert in 2l de apa. Puiul se transeaza,...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de eminul

Ardei copti

Ardeii se spala, dupa care se lasa sa se usuce, apoi se coc pe plita la foc mic. Dupa ce s-au...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Gulie cu lapte

Guliile se curata apoi se taie cubulete, inlaturandu-se partea lemnoasa. Se pun intr-o cratita...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Rata cu masline

Rata se transeaza si se curata. Ceapa tocata se caleste, apoi se pun bucatile de carne...

Retete-culinare » Retete cu carne de gasca si rata

0 comentarii
trimisa de eminul

Pui cu maioneza

Legumele se curata, apoi se taie in patru si se pun la fiert in 2l de apa fiarta. Puiul se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de bame

Bamele se curata. Ceapa tocata se caleste in ulei incins, apoi se adauga bamele scurse de apa si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de fructe

Gutuile se spala, apoi se taie in sferturi si se inlatura miezul pietros, cu samburi, apoi se...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de eminul

Morcovi cu sos

Morcovii se curata, apoi se taie cubulete. Intr-o cratita se pune untul si morcovii la foc mic...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de telina cu smantana

Telina se curata, apoi se taie cubulete si se caleste in unt la foc mic. Se adauga 1 lingurita...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de conopida cu smantana

Conopida se curata si se spala. Ceapa tocata se caleste, apoi se stinge cu sucul de rosii si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare cu mazare

Ceapa se caleste in ulei incins si se stinge cu 2 cani de apa. Apoi se adauga mazarea si putina...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciulama de ciuperci

Ciupercile se spala, apoi se taie felii mari si se fierb acoperite 30 minute impreuna cu ceapa...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci cu smantana

Ceapa tocata se caleste in ulei, apoi se adauga ciupercile spalate si taiate felii. Se fierb...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de urzici cu afumatura

Urzicile se spala, apoi se fierb 20 minute dupa care se toaca. Slanina taiata bucatele mici se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Spanac cu rosii

Spanacul se spala, apoi se scurge de apa. Ceapa tocata se caleste in ulei, apoi se adauga...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Spanac cu smantana si usturoi

Spanacul se spala, apoi se fierbe 20 minute, dupa care se strecoara. Uleiul se incalzeste putin,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Rosii cu maioneza

Rosiile se spala, apoi se taie felii si se pun intr-o salatiera. Peste rosii se pune maioneza si...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ridichi cu maioneza

Ridichile se curata de coaja, apoi se rad si se aseaza intr-o salatiera. Deasupra ridichilor se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de portocale

Merele si portocalele se curata de coaja, apoi se taie felii subtiri si se pun in salatiera....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de mere

Merele se curata de coaja, apoi se taie felii subtiri si se aseaza intr-o salatiera. Vinul se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de varza alba

Varza se taie felii subtiri, apoi se presara 1 lingura de otet, 2 linguri de ulei si sare dupa...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de varza acra

Varza se spala, apoi se scurge. Frunzele verzelor se taie felii subtiri, dupa care se pun intr-o...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata asortata

Se curata ardeii si rosiile, dupa care se taie felii si se aseaza intr-o salatiera. Se aseaza...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de praz

Prazul se taie felii subtiri, apoi se sareaza si se lasa 30 minute, dupa care se stropeste cu...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de sfecla rosie

Sfecla se spala apoi se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a fiert se scurge de apa apoi se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de rosii cu usturoi

Rosiile se spala apoi se taie felii, ceapa se taie felii subtiri, iar usturoiul se toaca marunt....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de castraveti verzi

Castravetii se curata de coaja, dupa care se taie felii subtiri, apoi se presara sare si se lasa...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Garnitura de macaroane

Pastele se fierb in 2l de apa impreuna cu putina sare si se mesteca ca sa nu se lipeasca, iar...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Garnitura de orez

Orezul se curata apoi se spala si se scurge. Se pune intr-un vas impreuna cu uleiul si cu ceapa...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Mazare verde cu maioneza

Mazarea pastai se fierbe, se scurge de apa si se lasa la racit. Cand e gata, se sareaza si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Garnitura de gutui

Gutuile se curata de coaja si de mijlocul tare, apoi se taie cubulete. Se aseaza intr-o tava...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Sfecla rosie calita

Sfecla se curata de coaja apoi se da pe razatoare. Uleiul se pune in cratita si se incinge apoi...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Varza dulce calita

Varza se curata, apoi se toaca marunt. Se presara peste ea putina sare si se lasa 30 minute....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Varza acra calita

Varza acra se spala, apoi se taie felii. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste. Se adauga varza...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Varza pane

Varza se taie jumatati si se fierbe in apa clocotita 30 minute. Se scoate in strecuratoare si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Salata de fasole boabe

Fasolea se fierbe in apa clocotita cu putina sare pana se inmoaie. Ceapa se taie felii si se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Fasole verde cu usturoi

Fasolea se curata, apoi se rupe in bucati si se fierbe in apa clocotita cu putina sare, 20...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Urzici cu orez

Urzicile se spala, apoi se fierb in apa clocotita 1 ora cu putina sare. Dupa ce afiert se scurge...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Piure de urzici

Urzicile se spala, dupa care se fierb in apa clocotita cu putina sare 1 ora, apoi se strecoara...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Piure de spanac

Spanacul se sapala apoi se fierbe 5 minute in apa cu putina sare. Se strecoaraapoi se da prin...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Spanac cu smantana

Spanacul se fierbe 5 minute, apoi se scurge si se pastreaza apa. Se pune pe o farfurie si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftele dic cartofi fierti

Cartofii fierti in coaja se curata apoi se dau pe razatoare. Se adauga oul, uleiul, faina,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftele din cartofi cruzi

Cartofii se curata de coaja, apoi se spala si se dau pe razatoare. Se amesteca cu oul, sarea,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Cartofi cu ceapa

Cartofii se spala apoi se pun la fiert in coaja 20 minute. Dupa ce au fiert, se lasa la racit...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Piure de cartofi cu sos alb

Cartofii se curata de coaja, dupa care se taie in 4 si se pun la fiert 20 minute. Dupa ce au...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Piure de cartofi

Cartofii se curata de coaja, dupa care se taie in 4 si se pun la fiert cu putina sare, timp de...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Sote de conopida cu pesmet

Conopida se fierbe si se strecoara, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Pesmetul se amesteca...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de eminul

Dovlecei cu maioneza

Dovleceii se curata de coaja, dupa care se taie in jumatati si se scoate miezul cu o lingura....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Praz cu maioneza

Prazul se curata, dupa care se taie bucati de 5cm si se fierbe 1 ora in apa clocotita cu putina...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Urzici cu maioneza

Urzicile se spala, apoi se fierb in 500ml apa clocotita timp de 1 ora. Cand sunt gata, urzicile...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Spanac cu maioneza si branza

Spanacul se spala, dupa care se fierbe 20 minute in apa cu putina sare. Apoi se strecoara si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Fasole verde cu maioneza

Fasolea verde se curata dupa care se rupe in bucati si se fierbe in apa cu putina sare. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Telina cu smantana

Telina se taie cubulete. Peste telina se presara putina sare si 1 lingura zeama de lamaie dupa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Telina cu masline

Ceapa data pe razatoare se caleste 1 minut in ulei, apoi se pune telina taiata felii mai groase....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Icre de fasole

Fasolea se fierbe pana se inmoaie bobul, dupa care se scurge de apa si apoi se piseaza. Se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Plachie de fasole boabe

Fasolea se fierbe 40 minute. Ceapa taiate felii se caleste in ulei impreuna cu putina sare, 10...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci marinate

Ciupercile se spala dupa care se taie in jumatati si se pun intr-o cratita cu 200ml apa si...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci la gratar

Ciupercile se spala, dupa care se scurg de apa. Se trec prin ulei intr-o farfurie, apoi se pun...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci in aluat de clatite

Palariile ciupercilor se spala bine, dupa care se scurg de apa, apoi se sareaza si se pipereaza....

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci cu rosii

Ciupercile se curata apoi se taie felii dupa care se spala si se storc de apa. Ceapa taiata...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci cu marar

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei cateva minute, apoi se adauga ciupercile, sucul de rosii...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Vinete la cuptor

Vinetele se coc in coaja, dupa care se inlatura coaja si se scurg de zeama, dar nu se toaca....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftele din vinete coapte

Vinetele se coc in coaja, dupa care se inlatura coaja si se toaca marunt. Painea se inmoaie...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Vinete cu smantana

Vinetele se spala, apoi se taie felii mai groase si se pun intr-un castron. Se sareaza si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Vinete cu maioneza

Din galbenus, impreuna cu uleiul si zeama de lamaie, se prepara maioneza. Vinetele se coc in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eminul

Dovlecei la cuptor cu rosii si ardei

Dovleceii necuratati de coaja se spala apoi se pun intr-o tava. Ardeiul taiat felii subtiri si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Dovlecei cu masline

Dovleceii se curata de coaja si seminte, apoi se taie cubulete. Se pun intr-un castron cu putina...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Dovlecei cu branza de vaci

Dovleceii se curata de coaja, dupa care se fierb in apa cu putina sare, apoi se scurg si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Cartofi cu smantana si lapte

Cartofii se curata, apoi se taie cubulete si se pun la fiert 15 minute. Dupa ce au fiert, se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Legume fierte cu smantana

Legumele se fierb dupa care se strecoara si se pun intr-o tava unsa cu unt. Faina se amesteca cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Legume cu rosii

Pesmetul se caleste in ulei pana se rumeneste. Intr-o tava unsa cu unt se pune jumatate din...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Legume cu sunca

Legumele se fierb in apa cu putina sare, dupa care se scurg si se aseaza in doua straturi,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Legume cu smantana si oua fierte

Legumele se fierb in apa cu putina sare, apoi se scurg si se aseaza intr-o tava unsa cu unt in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Legume cu smantana si suc de rosii

Legumele se fierb in apa cu putina sare, apoi se strecoara. Pesmetul se prajeste in ulei 2...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Legume cu smantana si pesmet

Legumele se fierb in apa cu putina sare, dupa care se streocara si se aseaza intr-o tava unsa in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mamaliga cu branza la cuptor

Se prepara o mamaliga inlocuid apa cu laptele. Cand este gata se ia de pe foc si se amesteca cu...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de dovlecei cu gaina

Carnea taiata in bucatele se pune la fiertt in 2l apa, impreuna cu o lingurita de sare....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de loboda

Loboda se spala dupa care se taie frunzele felii si se pun la fiert in 2l de apa impreuna cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de macris

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei la foc mic. Cand s-a calit, se pune un praf de boia si se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de cartofi

Zarazavatul se da pe razatoare si se caleste cu ceapa tocata, apoi se sting cu 2 l apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de sfecla

Zarzavatul se da pe razatoare si se caleste cu ceapa tocata 2 minute. Se adauga 1l apa fierbinte...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba de hamei

Oasele afumate se pun la fiert cu 2l apa impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa o ora de fiert,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciorba din fasole boabe

Fasolea se pune in apa la inmuiat cu 24h inaninte de preparare. Se spala, apoi se pune la fiert...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...