Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului VeveritaPofticioasa



Briose cu banane

Incingeti cuptorul la 180. Amestecati ingredientele uscate (primele 6) si 1/2 lingurita de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Varza cu pui in sos de marar

Tocati marunt varza, puneti-o intr-o oala si frecati-o cu sare. Puneti in oala puiul taiat...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii

Crema de branza cu leustean

Tocati marunt ceapa, usturoiul si leusteanul. Taiati ridichile pe lungime, ca acele. Scoateti...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Spaghete cu ansoa si brocoli

Tocati usturoiul, tulpina de brocoli, ardeiul iute, maslinele si fileurile de ansoa. Incingeti...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Piure de cartofi cu leurda

Incingeti uleiul si caliti ceapa si usturoiul verde. Adaugati cartofii taiati cuburi si 2 pahare...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Chipsuri de mere

Preincalziti cuptorul la 100 de grade. Dupa ce le-ati spalat bine, taiati merele rondele...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Supa crema de morcovi fusion exquisite

Tocati marunt firul de lemongrass, ceapa, usturoiul si ghimbirul. Caliti-le in putin ulei de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Salata de cartofi dulci si morcovi

Curatati de coaja morcovii si cartofii si taiati-i cuburi. Puneti-i la fiert, cu apa cat sa-i...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Cartofi dulci la cuptor

Spalati bine cartofii si taiati-i pe lungime in bucati egale. Nu trebuie sa-i decojiti, coaja se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Burgeri de vita cu sfecla

Radeti sfecla intr-o sita, pusa peste un castron (veti folosi zeama lasata la sos). Tocati...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii

Tarta cu Camembert si smochine

Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius. Bateti Ricotta cu mixerul pana devine ca o spume....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Budinca cu iaurt, pere si smochine

Preincalziti cuptorul la 180-200 grade. Bateti ouale cu un varf de sare. Adaugati iaurtul, coaja...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Ciuperci umplute

Curatati ciupercile de coaja. Tocati marunt coditele, ceapa, usturoiul si sunca. Asezonati....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Tort cu ciocolata si pere

Curatati perele de coaja si taiati-le cubulete. Puneti-le intr-un castron, adaugati mierea,...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Supa crema de varza rosie

Taiati varza fideluta; decojiti merele si morcovii si taiati-i cuburi. Curatati usturoiul....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Salata de morcovi iute, iute

Curatati morcovii si, tot cu racleta, taiati-i fasii foarte subtiri pe care le puneti intr-un...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Varza rosie cu vin

Tocati varza marunt si frecati-o cu sare. Radeti marul pe razatoarea mare. Adaugati nucile....

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Scoici cu ciocolata

Reteta scoicilor e asemanatoare cu cea de eclere, doar ca necesita faina mai putina, iar...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Salata de conopida

Puneti florile de conopida in apa clocotita cu sare si fierbeti-le 5 minute. Amestecati iaurtul...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Mancare de cartofi bine aromata

Puneti cartofii feliati la fiert in apa clocotita cu sare; lasati-i 5 minute. Intre timp, tocati...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Fasole cu carnati

Caliti ceapa, usturoiul si morcovul tocate intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati rosiile...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii

Mere coapte

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Scobiti merele. Pudrati cu scortisoara. Umpleti...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Tort picant de ciocolata

Topiti untul si untul de arahide, apoi amestecati-l cu biscuitii sfaramitati, nessul si zaharul....

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Budinca de creier

Preincalziti cuptorul la 200. Puneti creierul in apa fiarta, cu usturoiul, foaia de dafin si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Tarta cu dovleac Mac! Mac!

Indepartati coaja dovleacului si taiati-l cuburi pe care le puneti in cuptor la 200 de grade...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Sandvisuri multibranza

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecati branza cu rosiile uscate si...

Retete-culinare » Sandwichuri

0 comentarii

Prajitura betiva cu pere si nuci

Incingeti cuptorul la 180-200 de grade. Inmuiati stafidele in coniac. Taiati perele cubulete si...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Supa crema de morcovi cu portocala

Tocati ceapa si puneti-o la calit in uleiul incins timp de 5 minute. Adaugati coriandrul si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Salata de sardine

Tocati sardinele, gogosarul, cepele, ridichile si patrunjelul; scoateti samburii maslinelor....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Musaca de vinete

Incingeti 1 lingura de ulei si puneti ceapa la calit. Dupa ce se inmoaie putin, adaugati...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii

Jumari de oua picante cu tofu

Sotati ciupercile in putin ulei de masline. Adaugati in tigaie ceapa verde si ardeiul (cu sau...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Supa crema de legume cu rozmarin

Dati morcovii si pastarnacul pe razatoare. Tocati ceapa marunt si curatati usturoiul. Puneti-le...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Curry de linte si dovlecel

Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti dovlecelul, morcovii, ceapa si usturoiul tocate....

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii

Budinca de cocos pe pat de pere

Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Turnati laptele de cocos intr-un bol incapator si bateti...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Spaghete rapide cu somon afumat si andive

Fierbeti spaghetele. Tocati andivele si ceapa, taiati somonul fasii subtiri. Amestecati supa de...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Chiftele de naut si sfecla

Dati sfecla si morcovii pe razatoare intr-un bol incapator. Puneti semintele de chimen intr-o...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii

Salata cu somon afumat

Tocati legumele si pestele intr-un bol de salata. Asezonati cu sare si piper, apoi adaugati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Tarta cu pere si fistic

Incalziti cuptorul la 180 de grade. Pentru aluat, amestecati untul, faina, galbenusul, zaharul...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Pere Belle Hellene

Taiati partea de jos a perelor, apoi taiati-le in jumate si scoateti-le miezul. Taiati gutuia in...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Prajitura cu branza

Incingeti cuptorul la 180 de grade Celsius. Zdrobiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit si...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Varza de Bruxelles sote

Fierbeti verzele in apa cu sare 10-15 minute. Taiati ceapa julienne si puneti-o alaturi de verze...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Salata de vinete cu tahini (baba ghanouj)

Se toaca maslinele marunt. Se amesteca intai vinetele cu usturoiul si sarea, apoi se adauga...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Supa crema de dovlecei

Bagati cuisoarele in ceapa. Decojiti rosiile. Curatati legumele si puneti-le la fiert in 2l apa....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Tarta cu sfecla si ceapa caramelizata

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati intr-un bol larg faina cu untul si obtineti un...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Placinta cu carne

Amestecati carnea cu ceapa si usturoiul tocate marunt, ouale, pasta de rosii si ierburile...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Piure fusion de conopida si cartofi

Fierbeti cartofii si conopida in apa cu sare 15 minute. Prajiti cateva minute semintele de pin...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Pasta de peste

Fierbeti pestele cu cateii de usturoi intregi. Puneti intr-un blender si adaugati toate...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Curry de sfecla

Dati pe razatoare sfecla si morcovul. Prajiti semintele de chimen si mustar, apoi curryul....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Placinta sarata cu iaurt si struguri

Preincalziti cuptorul la 150 de grade. Bateti ouale cu sare si zahar pana amestecul devine...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Supa crema de sfecla cu pere

Tocati toate legumele si caliti-le in putin ulei. Adaugati cimbru si chimen. Adaugati perele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Salata de sfecla si castraveti

Coaceti sfecla intreaga, nedecojita, la 220 de grade cam 35 de minute. Dupa ce o scoateti,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Cheesecake cu lavanda si nectarine

Puneti biscuitii cu zaharul vanilat si putina lavanda intr-un blender si faceti-i pesmet. Topiti...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Musaca de varza

Taiati varza in 2, scoateti-i cotorul, si puneti-o la fiert cam 10-15 minute in apa cu sare....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii

Salata de ton cu gulie, rosii uscate si avocado

Radeti gulia intr-un bol incapator. Curatati ardeiul de seminte si tocati-l marunt. Taiati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Galuste cu marar si ghimbir

Amestecati toate ingredientele (desigur, mai putin cele pentru sos). Puneti 2l de apa cu sare la...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Tocanita de ciuperci cu chimen

Caliti ceapa, usturoiul si morcovii feliati subtire in uleiul de masline. Adaugati ardeii,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Supa de fasole cu peste afumat

Se toaca ceapa, usturoiul si morcovii, apoi se calesc 2-3 minute in uleiul de masline, la foc...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Ciorba de loboda cu iaurt si zeama de corcoduse

Puneti corcodusele la fiert intr-un pahar de apa, pentru 10-15 minute. Puneti o sita peste un...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Supa picanta de rosii cu busuioc

Taiati rosiile, cepele si ardeiul in jumatati. Puneti-le intr-o tava de cuptor pe hartie de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Salata de varza rosie si mere

Amestecati bine zaharul cu cateva picaturi de otet pana se dizolva. Adaugati restul de otet,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Tortillas de porumb cu busuioc

Se face o mamaliga post-moderna - puneti apa la fiert cu putin malai presarat deasupra, si cand...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Gratin de morcovi si mazare

Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Tocati morcovii si fierbeti-i alaturi de mazare, in apa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Trufe de martipan

Daca aveti migdale in coaja, puneti-le 8-10 minute in apa clocotita, apoi decojiti-le cu mana....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Cheesecake cu piersici

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati branza de vaci, ricotta, smantana, coaja de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Budinca de mere

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecati intr-un bol mare branza de vaci,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Briose cu zmeura

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Rupeti ciocolata in bucatele si topiti-o la bain...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Ochiuri cu curry

Topiti untul intr-o tigaie. Spargeti ouale. Tocati ceapa marunt si presarati-o deasupra....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Escalop de ciuperci zburatoare cu pui

Topiti untul intr-o tigaie si adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul tocate, apoi puiul taiat...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii

Budinca de lapte de cocos si lapte de migdale

Gelatina se pune in 100ml apa rece si se lasa mimim 10 minute. Zaharul se freaca bine cu laptele...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Mazare cu branza de capra si menta

Puneti mazarea pe foc, impreuna cu 2 linguri din zeama din conserva, usturoiul tocat, sare, si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Salata de peste afumat cu dovlecel si rucola

Se da dovlecelul pe razatoare. Se adauga deasupra pestele maruntit si curatat de oase (daca...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Briose cu dovlecei

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se bat ouale. Se dau pe razatoare dovleceii, si se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Gratin de telina cu carne de vita

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Tocati ceapa marunt, si caliti-o impreuna cu feliile de...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii

Salata cu branza Brie si nuci coapte

Radeti legumele si marul intr-un vas de salata. Adaugati avocadoul si branza taiate cubulete...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Briose de ciocolata si sfecla

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Radeti sfecla intr-un bol mare. Radeti coaja de portocala...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Crap Regele Pescar

Spalati si curatati pestele de intestine, solzi, si altele asemenea (presupunand ca n-a facut...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Linte de vara cu busuioc

Daca folositi linte uscata, puneti-o la inmuiat pentru 1/2 ora. Daca folositi conserva, treceti...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Salata de varza rosie si morcovi cu sos de susan

Varza si morcovii se dau pe razatoare intr-un bol. Se adauga o lingurita de sare, se amesteca...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Orez indian cu legume si oua

Se incinge o tigaie de teflon (sau un wok), se pune uleiul, apoi se calesc ardeiul si ceapa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Inghetata de caise, mango si piersici

Jumatate din cantitatea de fructe, ghimbirul ras si 2 linguri de lapte se paseaza intr-un...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Mini clatite cu dovlecel

Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale si se amesteca bine. Se adauga iaurtul si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Salata de sfecla cruda si somon afumat

Se da sfecla pe razatoare intr-un bol incapator. Se taie somonul bucatele mici. Se adauga...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...