Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului dia1918



Tocanita de legume cu paste

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe punga. Se caleste ceapa in margarina, apoi se adauga...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de dia1918

Sarmale cu stafide si nuci

Stafidele se pun la inmuiat in apa rece,apoi se dau prin masina de tocat cu nucile. In ceapa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de dia1918

Inghetata de cacao

Se pune 1 ceasca de apa amestecata cu cacao la foc pana da cateva clocote. Separat se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de dia1918

Placinta cu pere

Se amesteca drojdia cu 1 ceasca de apa calduta. 1 lingura de faina si 1 lingurita de zahar si se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de dia1918

Chec cu nuca si scortisoara

In baie de aburi se topeste margarina, care se bate spuma cu zaharul adaugat treptat. Se presara...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de dia1918

Biscuiti pentru bebelusi

Prepararea este foarte simpla. Se amesteca ingredientele pe rand, apoi se intinde o foaie. Cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de dia1918

Tort ieftin si rapid

Se freaca untul cu 3 galbenusuri, apoi se adauga treptat faina si laptele. La urma se pun...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de dia1918

Tarta cu cirese

Jumatate din cantitatea data de zahar se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi 6...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de dia1918

Prajitura cu biscuiti si crema de caise

Untul si zaharul se freaca spuma impreuna cu vanilia. Se adauga galbenusul si nucile maruntite....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de dia1918

Conopida umpluta cu branza si morcovi

Conopida se spala si se fierbe 10 min in apa cu sare, apoi se scurge bine. Morcovul curatat se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de dia1918

Mancare de ardei gras cu piept de pui

Carne taiata se inabuse in apa cu ulei si putina sare, ceapa spalata si taiata se toaca marunt...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de dia1918

Peste pane cu legume

Pestele spalat, taiat bucati, se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin smantana....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de dia1918

Mancare de telina cu mazare

Ceapa se inabuse bine, apoi se adauga toate legumele taiate cubulete, dupa care se sting cu apa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de dia1918

Saratele trandafiri

Din faina, drojdie, 2 oua si bors se face un aluat care se lasa sa creasca 2-3 ore. Branza rasa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de dia1918

Friptuta de iepure de casa la tigaie

Buncatile de iepurele se spala bine si se condimenteaza cu cimbru, usturoi si delikat. Se pune...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de dia1918



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...