Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului vandas3



Prajitura din malai cu lapte

Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe. Cand da primul clocot, se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de vandas3

Prajitura cu mere si alune

Radem pe razatoare merele curatate de coaja si adaugam zeama de la o lamaie si scortisoara peste...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de vandas3

Piept de curcan umplut

Pieptul de curcan se spala si se taie pe lungime. Se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de vandas3

Madlene cu cacao

Se amesteca intr-un castron ouale cu un varf de cutit de sare si cu zahar pana compozitia se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de vandas3

Placinta cu carne

Margarina, scoasa din frigider ceva mai devreme, se amesteca cu un ou, 150 g smantana, otet, un...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de vandas3

Friptura de miel cu portocale

Pulpa de miel se curata de pielita si grasime, se spala si se cresteaza in lung si-n lat cu o...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de vandas3



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...