Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului paulamadalina



Tort cu fructe si frisca

Pentru blatu, se bat galbenusurile cu apa pana isi maresc volumul, apoi se adauga zaharul si se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Fursecuri cu nuca de cocos

Bati ouale cu zaharul pana cand se obtine o compozitie albicioasa ca o spuma. Adaugati, pe rand,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Placinta cu spanac

Amestecam toate ingredientele pentru umplutura intr-un castron. Ungem fiecare foaie de placinta...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Paste cu carne de porc, ciuperci si masline

Pui la fiert pastele in apa care clocoteste cu sare si o lingura de ulei pentru 10 minute. Speli...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Biscuiti de vanilie

Pentru a prepara biscuitii puneti untul si zaharul tos intr-un castron si amestecati. Bateti in...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Prajitura cu scortisoara

Se amesteca bine uleiul cu zaharul, se adauga pe rand apa minerala, bicarbonatul stins cu otet,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Inimioare glazurate

Freci margarina spuma cu zaharul si aromele, adaugi pe rand ouale, apoi faina cernuta impreuna...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Stelute cu ciocolata

Dizolvi amoniacul in laptele caldut. Freci oul ca zaharul, zaharul vanilat si laptele racit,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Ficatei de pui cu vin la cuptor

Se taie ceapa rondele si se asaza intr-o forma rezistenta la cuptor. Peste ceapa se aseaza...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Supa cu perisoare din ficatei

Se toaca cubulete toate legumele si se pun la fiert. Cat timp fierb se fac perisoarele: se toaca...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Pui fript in stil mediteranean

Amestecati la un loc faina, condimentele de pui si boiaua de ardei si asezonati bine. Curatati...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Cheesecake cu afine

Se amesteca biscuitii pisati cu untul, apoi se aseaza presand bine amestecul intr-o forma cu...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Rulada cu pui si aluat din branza de vaci

Dezosezi carnea si o toci, apoi tai ceapa marunt, cascavalul cubulete si toci patrunjelul. Le...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Tort cu migdale

Incingeti cuptorul la 180 grade celsius. Separati ouale. Bateti spuma galbenusurile, 4 linguri...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Tort mousse de ciocolata in trei culori

Pentru blat, albusurile se bat spuma cu mixerul adaugand zaharul treptat. Preincalzim cuptorul...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Tocanita de pui cu cuscus

Se spala pulpele si se taie in jumatati. Se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie 5-10 minute....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Pizza taraneasca

Drojdia se freaca cu zaharul si se adauga faina, apoi uleiul, laptele si sarea. Se framanta pana...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Fursecuri Mihaela

Se pun intr-un castron untul, oul, uleiul, praful de copt stins si zaharul si se amesteca bine....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Covrigei pentru bere

Se sfarama drojdia intr-o cana si se amesteca cu un varf de zahar si putin lapte. Se lasa la...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Tort de ciocolata pingu

Pentru a prepara blatul, se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Pizza speciala

Se toarna intr-un castronel apa si zaharul si se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Ficatei de curcan cu cartofi la cuptor

Se pun cartofii in coaja la fiert in apa rece cu sare. Se toaca ceapa marunt si se pune la...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Ciuperci umplute

Se spala ciupercile si se scot coditele. Acestea se toaca si se amesteca cu morcovii si ceapa,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Crema de zahar ars

Se fierbe laptele cu 6 linguri de zahar, iar separat se bat ouale. Cand se raceste laptele se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Saratele

Se amesteca margarina cu 1 ou, samantana, zaharul vanilat, bicarbonatul si branza. Dupa ce s-au...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Salata de vinete taraneasca

Se coc vinetele. Cand sunt gata, se curata cand sunt calde si se pun la scurs intr-o...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Prajitura gratinata

Se freaca ouale cu zaharul. Se adauga laptele, esentele, uleiul si praful de copt si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Chifle cu orez si linte

Se pun orezul, lintea si supa la fiert. Cand dau in clocot, se micsoreaza flacara se acopera si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Supa de curcan cu nuci pecan

Se incinge ulei intr-o cratita mare si se prajesc ceapa si telina pana cand se inmoaie. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Uscatele

Se amesteca toate ingredientele intr-un castron, se framanta bine si apoi se intinde o foaie...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Clatite cu carne

Faci clatitele dupa reteta clasica si le coci cat mai subtiri. Toci carnea, tai ceapa si o pui...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Placinta cu carne si bere

Bati albusurile spuma, adaugi treptat galbenusurile si berea si pui sare si piper dupa gust....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Pui cu legume in sos de vin alb

Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste costita, apoi se scoate pe un servet absorbant....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Salata taraneasca de la bunica

Fierbi limba 1-2 ore la foc mic, in apa cu sare, apoi o cureti de pielita care o acopera. Cureti...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Clatite Cannelloni

Intr-un castron se cerne faina, se adauga sarea, putin piper si se face o groapa la mijloc....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Snitele de pui gratinat cu spaghete

Se fierb pastele adaugand dovleceii in ultimele 3 min. Se dau pieptii de pui prin ou, apoi prin...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Prajitura marmorata cu struguri

Spalati strugurii, desprindeti boabele de pe ciorchine si lasati-le la scurs. Separati...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Pesmeti deliciosi

Se amesteca faina cu untul si cand se inmoaie untul se adauga zaharul, oul, laptele, sarea...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Supa de linte cu carnati polonezi

Se incinge uleiul si se prajesc feliile de carnati, 5 min, amestecand din cand in cand. Se scot...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Pui cu orez si ciuperci in sos de rosii picant

Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti, apoi se scot pe...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Tort de ciocolata

Incingeti cuptorul la 175 grade celsius. Incalziti laptele. Tocati 100 g ciocolata, topiti-o in...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Tort cu budinca de vanilie si fructe

Blatul : galbenusurile se bat cu apa pana isi maresc volumul. Se adauga zaharul,se mixeaza bine...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de paulamadalina



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...