Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului marginean



Mini checuri parfumate

Din cana cu zahar se iau 4 linguri si se fierb cu 4 linguri apa pana la topirea completa a...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de marginean

Eclere

Punem apa la fiert impreuna cu uleiul si sarea. Dupa aceea punem faina, toata o data si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de marginean

Gogosi cu gem

Se framanta un aluat moale din ingredientele de mai sus. Drojdia se dizolva in putin apa si...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de marginean

Pulpe de pui umplute

Cartofii se fierb in coaja, apoi se taie in doua pe lungime, se condimenteaza cu sare si piper...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de marginean

Salata bulgareasca

Se taie in bucati potrivite toate ingredientele necesare pentru salata si se pun intr-un bol. Se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de marginean



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...