Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului anaantonie



Placinta cu dovleac

Taiati un dovleac mediu si tocati-l la robot sau dati-l pe razatoare. Amestecati-l cu zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei iuti feliati in otet

Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. Ii clatim apoi in apa sa mearga in mare...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Friptura de porc cu alune

Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sfeturi, se umple cu 100 g frunze de...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa cu ciocolata

Ouale intregi se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema omogena. Se pune ciocolata rupta...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe uscate

Toate fructele uscate se taie cat mai marunt, in cazul celor mari sau se lasa asa, daca este...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie pestisori...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort de morcovi

Ouale si zaharul se mixeaza, se adauga esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara si uleiul. Se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si cand...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Crema de zahar ars

Puneti zaharul intr-o oala inalta si lasati-l pe foc, sa se topeasca. N momentul in care s-a...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala bine,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura rasturnata cu prune

In forma de copt unsa cu ulei se pune hartia de copt si se pun prunele taiate in doua, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rulada cu gem

Freaca spuma galbenusurile cu zaharul si sarea. Adauga faina, amestecand usor sa nu dea inapoi....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Checuri marmotate

Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga zaharul si apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt, iar...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Fasole cu carnati

Se pune fasolea intr-o oala cu apa, cam 8-9 ore, ca sa iasa toxinele din ea. Apa se schimba din...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu branza

Pentru aluat, se freaca zaharul cu untul pana se topeste zaharul. Se pune faina si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa doua...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clatite americane

Se amesteca faina, sarea, zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca bine cu laptele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul amar....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ceafa de porc la cuptor in vin

Carnea de porc se condimenteaza cu condimente pt porc, cimbru, rozmarin, sare, piper si se pune...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la scurs....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Jambalaya

In ulei se pune carnea taiata cuburi la calit. Dupa ce s-au rumenit, se scoate si se pune ceapa,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pasta de tomate

Incinge cuptorul la 180c. Spala si taie rosiile in sferturi. Amesteca rosiile cu uleiul de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc de rosii conserva

Se aleg rosii coapte, se taie in felii mari si se trec prin separator. Sucul astfel obtinut se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc de rosii de vara

Dam rosiile prin masina de tocat cu separator. Punem pulpa impreuna cu zeama obtinuta intr-un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sos mexican

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda 2 minute in apa clocotita, apoi se decojesc si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea. Se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Hrisca simpla

Intr-o oala se pune la fiert 2 pahare de apa cu sare. Raportul de apa atunci cand fierbeti...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Friptura de porc in vin alb

Punem intr-un vas termorezistent uleiul, apoi carnea condimentata cu sare, piper si boia de...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o oala...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura de casa cu crema de vanilie

Se iau 2 boluri in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pandispan cu caise

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu zaharul si vanilia se bat spuma( ca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva zile...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2. În...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a devenit...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de fasole cu ciolan

In primul rand, daca aveti timp si planificati sa faceti fasolea cu ciolan, ar fi bine s-o...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Urzici cu usturoi si mamaliga

Mai intai spalam foarte bine urzicile. Intr-o cratita punem apa si cand fierbe punem urzilcile....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume cu crutoane

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe sau rondele. Pentru început se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la fiert....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de creta

Se taie vinetele felii, care se presara cu sare si se lasa o ora sa iasa apa din ele. Apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe si stafide

Fructele se curata de coaja si seminte si apoi se mixeaza separat. Intr-un castron se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors de salata cu omleta

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cornuri cu gem

Pentru inceput pregatim maiaua amestecand drojdia cu 3-4 linguri de lapte, 1 lingura de zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Scovergi

Se dizolva drojdia cu putin zahar sau cu apa calduta. Se pune faina intr-un vas, se face o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gris cu lapte si sirop de zahar ars

Infierbantam laptele cu zaharul, batonul si vanilia, turnam in ploaie o cana nu prea plina de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta 2

Burta si oasele de vita se spala bine si se pun la fiert intr-un recipient mare, cu aproximativ...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de cartofi

Alegeti 6-7 cartofi de marime medie pe care ii spalati si ii puneti la fiert in coaja, cu putina...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Galuste delicioase cu prune

Intr-o cratita, puneti cartofii la fiert, in coaja. Adaugati si putina sare si lasati-i sa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paine cu ou

Intr-un bol se pune laptele, iar in altul se adauga ouale batute. Se ia cate o felie de paine si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu foi napolitana

Intr-o tigaie se amesteca untul cu zaharul. Se pune tigaia pe foc si se lasa pana cand se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe confiate

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu glazura de ciocolata

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Piersici umplute cu crema

Aluatul: într-un castron, se amestecă zahărul, untul, smântâna, ouăle,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosi cu dovlecel

Dovlecelul se curăţă de coajă şi de miezul cu seminţe, iar pulpa se dă prin răzătoarea...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa clasica

Pentru compozitie se pun la fiert pana dau 2 clocote urmatoarele ingrediente: 1 pachet unt (200...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Palmieri

Amestecam zaharul cu scortisoara. Presaram pe suprafata de lucru zahar cat sa acoperim o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Saleuri cu branza telemea

Într-un vas punem margarina, 2 ouă, brânza (200 g) dată pe răzătoare,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose cu fulgi de ciocolata

1. Faina se amesteca cu zaharul praf, cel vanilat si cu praful de copt. 2. Peste se sparg ouale,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu visine

Amestecam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Le mixam pana se dizolva...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cheesecake cu zmeură

Pentru inceput puneti toata zmeura intr-o craticioara impreuna cu cele 75 g zahar si cele 2...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei umpluti deliciosi

Cele 2 bucati de ceapa se taie marunt si se calesc pe 100 ml ulei la care se adauga 1 lingura...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu prune

Prunele se spala, se taie jumatati si li se indeparteaza samburii. Se amesteca toate...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu capsuni

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi tripleaza volumul si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mucenici muntenesti

Pregatim aluatul din faina, apa calduta si un praf de sare. Framantam pana obtinem un aluat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu fulgi de cocos si piersici

Pentru blat, mixezi galbenusurile cu zaharul, iar albusurile le bati spuma, separat. Ulterior,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate de...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de pielita....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clafoutis cu visine 2

Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul si apoi se adauga ouale, unul cate unul si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Nutella de casa

Alunele de padure si curmalele se lasa la hidratat peste noapte sau macar cateva ore. Toate...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sorbet de pepene rosu

Pulpa de pepene curatata bine de seminte si coaja si se mixeaza cu zaharul, sucul de lamaie si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi noi cu ciuperci

Cartofii noi bine spalati si se pun la fiert in coaja. Intre timp, intr-o lingura de unt se pun...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi noi la cuptor cu ierburi

Cartofiori noi se trag doua minutein tigaie, se condimenteaza ulterior cu boia, rozmarin si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare. Adaugati treptat 200 g zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sote de dovlecei cu spanac

Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se stropesc...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sirop de zmeura fiert

Sucul de zmeura se pune la fiert cu zaharul. Lasam sa fiarba la foc iute timp de douazeci de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi noi cu usturoi

Cratofii noi bine spalati se pun la fiert 5 minute in apa clocotita. Se scurg bine, se amesteca...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Portofele cu capsuni

Se taie untul bucatele mici care se faramiteaza apoi cu furculita. Se adauga zaharul pudra si se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spaghete milanese 2

Se caleste baconul si cu ciupercile in putin ulei. Se adauga rosiile taiate si decojite, se pune...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Socata fara drojdie

Florile de soc , proaspat culese, se scutura usor de impuritati, avand grija sa nu se scuture....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de capsuni cu menta

Se spala capsunile, se inlatura coditele si se impart in jumatate sau in sferturi, in functie de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu bucati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu banane

Intr-un bol mare, punem bananele taiate felii si le paseram folosing o furculita sau ustensila...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Foietaj cu fructe de sezon

Foietajul se decongeleaza. Intr-o tava tapetata cu foaie de copt se pune cate o foaie, se unge...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete prajite cu usturoi si otet balsamic

Se taie vinetele felii subtiri de cca 1cm,se sareaza si se pun la scurs intr-o sita,15minute,sa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de dovlecei

Punem la inabusit intr-o oala cu 2 linguri ulei si putina apa, o ceapa taiata marunt, un morcov...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mini omleta

Ceapa verde, se spala, se curate si se taie rondele cat mai subtiri. Ouale se bat spuma cu un...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chiftele de dovlecei

Dovleceii, se spala, se curate, se taie potrivit si se lasa 10 minute cu sare intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose cu capsuni

Ouale batute bine cu un praf de sare, apoi adaugat pe rand zaharul, zaharul vanilat, iaurtul,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu felii de lapte

Tava de copt se tapeteaza cu folie de copt. Painea se feliaza, si apoi se inmoaie feliile in...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...