Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului alldaycooking



Salata cu fasole

Ceapa taiata grosier, usturoiul feliat si rosiile cherry se calesc 2-3 minute in putin ulei de...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Paste cu blue cheese, rosii si masline

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. In uleiul de masline se calesc...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Bomoboane de ciocolata cu serbet de trandafiri

Untul de cacao maruntit si untul le-am topit pe baie de aburi. Trebuie putina rabdare pentru ca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Tarta cu miez de lapte si ceapa caramelizata

Pentru crusta, am pus faina intr-un castron, iar la mijlocul acesteia am facut o groapa in care...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Turnulet cu miez de lapte si somon

Sfecla rosie, bine spalata, am pus-o la copt in cuptor la 250 grade celsius. Am maruntit...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Galuste cu piersici

Cartofii i-am zdrobit cu furculita. Am pus la fiert cratita cu apa in care urma sa fierb...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Paine dulce cu migdale si piersici

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Ton cu seminte si confit de rosii

Pentru confit-ul de rosii am amestecat uleiul, otetul si condimentele. Rosiile le-am taiat in...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Cornulete cu alune

Untul l-am pus 20-30 de secunde in cuptorul cu microunde. Am amestecat untul cu alunele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Tort cu alune caramelizate

Pentru blat, am batut spuma albusurile, am adaugat treptat zaharul, apoi galbenusurile unul cate...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Tarta cu banane si pere

Pentru crusta, am lasat untul la temperatura camerei pana cand a devenit moale si s-a lucrat...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de alldaycooking

Tort cu prune caramelizate si pere

Pentru crusta, untul moale l-am mixat cu fructoza, apoi am adaugat galbensurile si iaurtul. La...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de alldaycooking



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...