Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului eugeniaavanu



Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Gem de caise

Fructele se pot pune jumătăţi sau se pot măcina prin maşina de tocat carne. Fructele se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Conopida murata

Conopida se curata, se spala foarte bine sub jet de apa si se desface in buchetele. Se prepara o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Conopida si gogosari in otet

Se curata gogosarii, se spala bine si se pun la scurs cu gura in jos. Conopida se desface in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Salata de sfecla rosie

Se spala bine sfecla si hreanul se curata. Puneti sfecla la fiert cu tot cu coaja,si se fierbe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Compot de zarzane rosii

Se culeg frumos din pom, sa nu fie batute, se spala si se aseaza in borcane, se adauga 3 linguri...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Conserva de fasole verde pentru salata

Am curatat fasolea verde , am spalat-o bine, am taiat-o ca pentru salata si am fiert-o timp de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...